RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП в Харкові: з'явилися нові подробиці у справі нарколога Зайцевої

Син нарколога Олени Федірко, яка оглядала учасницю жахливої ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше попадався п'яним за кермом і знаходиться під слідством у справі про хабарі.

Про це свідчать документи в Єдиному реєстрі судових рішень, передає "Newsroom".

У березні 2016 року водія зупинили на вулиці Наталії Ужвій і доставили на огляд до лікаря-нарколога. Медик підтвердив, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час судового розгляду харків'янин визнав свою провину і попросив не позбавляти його водійських прав. Суддя Ірина Ніколаєнко обмежилася штрафом в 3400 гривень.

Крім того, сина експерта звинувачують за статтею 369-2 КК України ( "одержання неправомірної вигоди для себе чи в інтересах третьої особи"). За даними слідства, 13 листопада 2016 року його мати взяла у водія аналізи на вміст алкоголю або наркотиків. Через два дні до чоловіка звернувся Дмитро Федірко і запропонував "залагодити питання" за $ 200. До 25 листопада харків'янин передав підозрюваному 4700 гривень, а той йому - висновок про відсутність ознак наркотичного сп'яніння. Відразу після цього сина нарколога затримали силовики. Наступне судове засідання по даній справі призначено на 16 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд доручив правоохоронцям повторно почати пошуки зниклого лікаря-нарколога Олену Федірко, яка першою взяла аналізи у Олени Зайцевої.