RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Посмілішала і показує "зубки": мережі обурило "каяття" Зайцевої, яка влаштувала ДТП в Харкові

Захисники Олени Зайцевої, винуватиці жахливої ДТП на вулиці Сумській в Харкові, перейшли від позиції визнання провини і каяття підсудної до вимог випустити їх підзахисну з СІЗО і заявам про те, що "загиблих не повернеш", а "дівчину мучати" не варто.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише адвокат родичів потерпілих в аварії Дмитро Марцоні.

За його словами, на останньому засіданні суду один з адвокатів Зайцевої виголосив промову, головний посил якої полягав у тому, що підсудна сильно хвора, утримання під вартою їй протипоказано, а її "муки" не повернуть життя загиблим.

"Ніхто з потерпілих, яких я представляю не вірять в каяття О. Зайцевої. У те що хоче врятувати себе і зменшити термін - так, в каяття - ні. Не вірю і я. Тому що слова сказані сьогодні її адвокатом сакраментальні - ну що хлопці , пар випустили, поговорили, пора і закінчувати. Нам себе дуже шкода!", - зазначає Марцоні.

Також адвокат каже, що захист Зайцевої перейшов до більш агресивних дій.

"Спочатку процесу сторона Зайцевої зайняла, на мій погляд, єдино вірну тактику - визнання всього і скромну згоду перебувати під вартою розуміючи жах скоєного. Але хлопці осміліли і вирішили, що вистачить бути покорними, пора і "зубки" показати. Ми звичайно все визнаємо і каємося - але бути за гратами нам не можна, а по опіатах "ВиФсеБрешете" і ніякого огляду не було, ось так от. Та й взагалі що зроблено то зроблено, потрібно жити майбутнім, не будьте невдахами, які живуть вчорашнім днем!", - с сарказмом каже він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", суд доручив правоохоронцям повторно почати пошуки зниклого лікаря-нарколога Олену Федірко, яка першою взяла аналізи у Олени Зайцевої.