RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Жадібного начальника МВС спіймали на хабарі в Києві: опубліковано фото

Співробітники СБУ спільно з Генпрокураторою затримали за систематичне хабарництво одного з керівників Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав гроші від приватних підприємців, які займаються технічним переобладнанням автомобілів. За одержання хабаря зловмисник обіцяв безперешкодну видачу бланків свідоцтв про погодження конструкцій транспортних засобів, зокрема для встановлення газобалонного устаткування. Гроші передавали через посередника.

Правоохоронці затримали посадовця у службовому кабінеті під час передачі посередником чергової частини хабара у розмірі тисяча п’ятсот євро. Раніше співробітники СБУ задокументували факт незаконного одержання фігурантами справи тисячі вісімсот євро.

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 6 вересня Національна поліція затримала главу громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби України в Києві за вимагання хабара в сумі понад 2 мільйони гривень.