RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

П'яні неадеквати з мішками макаронів "штурмували" на бусі український кордон: фото

У середу, 26 вересня, двоє п'яних українців на мікроавтобусі, завантаженому борошном і макаронами, спробували прорватися через кордон з Білоруссю.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, мікроавтобус "Mercedes Sprinter" рухаючись на значній швидкості, ігноруючи забороняючи сигнали правоохоронців й небезпечно маневруючи по зустрічній смузі, об’їхав бетонні блоки, зламав шлагбаум та заїхав до пункту пропуску.

Поки водій маневрував, за сигналом "Бар’єр" були задіяні інші прикордонні наряди в пункті пропуску, які і зупинили автомобіль, не давши перетнути державний кордону.

У ході огляду автомобіля військовослужбовці знайшли у транспортному засобі 30 мішків з борошном та макаронними виробами. А водій, 21-річний громадянин України, та його пасажир, що взагалі при собі не мав жодних документів, імовірно, знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Після встановлення особи пасажира, на обох громадян складені протоколи щодо притягнення до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму і спробу порушення державного кордону. Крім того, водія, за злісну непокору законному розпорядження військовослужбовця Держприкордонслужби, притягнуто до відповідальності ще за однією статтею КУпАП.

Для проведення подальших слідчих дій, стосовно можливого управління автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, водія передано співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Україна вже другий рік поспіль продовжує займати першу позицію в рейтингу країн-джерел ввезення в Європейський союз контрабандних цигарок.