RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Запоріжжі перекинувся катер з чиновниками: опубліковано відео і подробиці смертельного інциденту

В акваторії Запоріжжя з катера, що йшов на великій швидкості по Дніпру, випали двоє осіб, один з яких отримав важкі поранення, потрапивши під гвинт плавзасобу, тіло другого постраждалого дістали з річки через кілька годин.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС в Запорізькій області.

У неділю близько 13.00 в Запоріжжі у районі 9-го причалу перекинувся катер, в якому знаходилося 3 особи. Під час небезпечних маневрів катера двоє людей випали за борт.

На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС, водна поліція, рибінспекція.

Відомо, що одного постраждалого дістали з річки у важкому стані. За словами свідків, він потрапив під гвинт катера. На даний момент за життя потерпілого борються медики.

Як розповіли журналістам в прес-службі ГУ ДСНС регіону, через більш ніж три години - о 16:40 - рятувальники підняли тіло другого пасажира катера.

У відкритому доступі було опубліковано відео, на якому свідок події - місцевий рибалка - стверджує, що бачив, як катер "крутився" в воді в районі рибінспекції. Також він стверджував, що люди, що випали з катера, були в стані алкогольного сп'яніння, а в одному з постраждалих пасажирів він впізнав начальника Запорізького рибоохоронного патруля Дмитра Чайку.

Пізніше видання "Заноза" повідомило, що людиною яка потонула виявився заступник начальника в Управлінні захисту економіки, який очолює один з відділів, - Павло Саварець. Третій, який залишився живий - Павло Юшков. Він також займає посаду начальника в Управлінні захисту економіки.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в липні в США катер з туристами перекинувся під час прогулянки по озеру, загинуло 17 осіб.