RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У ​"сірого кардинала" Путіна є небезпечний план по Україні: стало відомо, що готують в Кремлі

Помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков планує ввести в дію план по поверненню України в сферу впливу Росії за допомогою впровадження "своєї" людини в українські вибори.

Про це "Апострофу" повідомив військовий оглядач Юрій Карін.

"Можна прогнозувати активізацію Кремля щодо посилення контролю над пострадянськими державами, що знаходяться під впливом РФ. У той же час всередині самої кремлівської вертикалі позиції архітектора донбаського кровопролиття Владислава Суркова залишаються досить сильними. Після ліквідації його підручними "лідера" ДНР Олександра Захарченка йому вдалося вийти сухим із води в розробці ФСБ за фактом розграбування бюджетних потоків з РФ на Донбас. І викрутити ситуацію під реалізацію нового гібридного сценарію щодо повернення України в сферу впливу Росії через просування проросійської агентури на президентських і парламентських виборах", - повідомив Карін.

За його словами, проросійський кандидат, який, згідно з їхніми планами, переможе на виборах в Україні, проведе прямі переговори з новими маріонетками Кремля в ОРДЛО, і надасть цим територіями особливий статус.

Більш детально про "грандіозні плани" Кремля щодо України читайте в матеріалі "Апострофа": Путін змушений йти ва-банк, інакше втратить Україну назавжди.