RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​В Армянську паніка: в повітрі знову кислота, окупанти все заперечують

Жителі Армянська повідомляють про черговий хімічний викид на хімзаводі "Кримський титан".

Про це повідомляє місцеве видання "Примечания".

Згідно з інформацією, тривожні новини з'явилися сьогодні з ранку в групі ВК "Чорний список Армянська-Красноперекопська".

"8 ранку. Знову сморід стоїть в місті. Вони що, знущаються? А в звітах все в нормі", "Приватний сектор вул. Іванова - смердить кислотою, ще й як! Сильніше скажімо ніж вчора! На підвіконнях маслянистий наліт", "Машина вся в маслянистому нальоті. і наліт був ще з середи на четвер, і з четверга на п'ятницю. знову нас труять", "Люди, відкрийте вікна і подивіться які у вас підвіконня з вулиці. Особливо з західної сторони. Асфальт знову весь в маслянистому нальоті", "Вчора ввечері і сьогодні вранці дуже сильно смердить, дихати неможливо", - пишуть армянці.

З результатів проведеного опитування в групі "Життя Армянська" видно, що більшість жителів не тільки відчувають в місті їдкий запах, але і скаржаться на погіршення самопочуття.

"Влада" Криму як і раніше переконуює, що все "під контролем", "ніякої загрози немає".

Як повідомляв "Апостроф", мати чотирьох дітей з окупованого Армянська Катерину Пивовар, як і інших місцевих жителів, які забили на сполох через новий викид в повітря токсинів, назвали агентами України і влаштували цькування в ЗМІ.