RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стало відомо про важливу знахідку в справі про катастрофу Су-27 під Вінницею

16 жовтня створено групу із прокурорів військових прокуратур Центрального та Західного регіонів України, які одночасно проводять слідчі дії як на місці падіння літака, так і в місцях його постійної та тимчасової дислокації (м. Миргород Полтавської області, м. Стярокостянтинів Хмельницької області), а також в штабі Повітряних сил ЗСУ (м. Вінниця) та у відповідних органах військового управління в містах Луцьк і Київ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

За його словами, вже опитано понад 20 свідків. Триває робота з вилученою льотною документацією.

Також він розповів, що для огляду місця події експертами було використано квадрокоптер. На місці трагедії знайдені самописці (так звані чорні ящики), інформація з них опрацьовується експертами.

"На місці події закінчується зібрання останків загиблих, після чого планується призначення судової молекулярно-генетичної експертизи. Також вже призначені судово-медична експертиза та судова експертиза нафтопродуктів (для дослідженя зразків палива, яким заправлявся літак)", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 16 жовтня під час міжнародних навчань "Чисте небо - 2018" у Вінницькій області зазнав аварії український винищувач Су-27УБ.