RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Загибель зірки "Дизель шоу" під Києвом: перші відео з місця трагедії

У мережі опублікували відеозаписи з місця трагедії, де загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Відео розмістили видання "Інформатор" і ресурс dtp.kiev.ua на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook.

ДТП сталося в суботу, 20 жовтня, на Житомирській трасі. Автобус "Неоплан" врізався у вантажівку. За словами водія вантажного транспорту, він рухався в сторону Києва, автобус також їхав в попутному напрямку. Водій вантажівки відчув сильний удар. Він зупинився і вийшов подивитися, побачив, що розбита задня частина його транспорту. А далі стояв автобус з серйозними ушкодженнями - у нього повністю розбитий перед.

На відео видно, що зіткнення було сильним - на дорозі розкидані деталі автобуса. Стрілка на його спідометрі залишилася на показнику 100 кілометрів на годину.

За попередніми даними, загибла в ДТП актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні біля водія. Зіткнення здебільшого довелося на праву сторону. Внаслідок удару актриса загинула на місці, нижню частину тіла практично відірвало. Водій залишився живим, його затримала поліція.

Як повідомляв "Апостроф", 21 вересня в Чернівецькій області водій мікроавтобуса в'їхав в припаркований "ЗІЛ", внаслідок чого загинула одна дитина, ще троє людей постраждали.