RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо ім'я загиблого на Донбасі бійця ЗСУ: фото

У ніч на неділю, 28 жовтня, в районі Операції об'єднаних сил на Донбасі загинув боєць ВСУ Дмитро Дарій.

Про це повідомляє газета "Вільне життя".

"Сумна звістка зі Сходу сколихнула Кіцманський район - сьогодні, 28 жовтня, близько другої години ночі в Луганській області загинув солдат Дмитро Кузьмич Дарій (25.10.1971 р.н..) з Суховерхова (Чернівецька область - прим. ред.)", - повідомляє видання.

Відзначається, що боєць був призваний в Збройні сили України ще в перші хвилі мобілізації в 2014 році і брав участь в антитерористичної операції. 21 вересня 2018 року він підписав контракт з ЗСУ

"Мама загиблого хвора, знаходиться в відділенні Кіцманського територіального центру. Дітей у Д. К. Дарія немає", - йдеться в повідомленні.

У Чернівецькому військкоматі повідомили, що боєць загинув від кулі снайпера в районі населеного пункту Кримське Новоайдарського району Луганської області.

Також наголошується, що Дмитро Дарій був військовослужбовцем В/Ч А3029 (8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади).

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото ліквідованого на Донбасі бойовика на прізвисько Отаман.