RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Вбивство дітей в Києві: з'явилася нова інформація від поліції

Матері двох дітей, чиї тіла були виявлені вранці 28 жовтня в озері Срібний Кіл, в Києві, оголошено підозру в умисному вбивстві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

В Дарницький райсуд прокурором внесено клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Дії 36-річної жінки кваліфіковано за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей).

Інформація про зникнення 5-річного хлопчика та 6-річної дівчинки надійшла ввечері 26.10.18 від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходить на зв'язок.

Зниклу жінку за орієнтуванням виявили наступного дня на трасі Київ-Чернигів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці та намагалася покінчити із собою.

Правоохоронці, які одразу виїхали на місце події, розпочали відпрацювання території навколо озера та виявили у воді біля берега носовий платок та декілька цукерок, які ймовірно належали зниклим дітям. Зранку наступного дня водолази та співробітники ДСНС продовжили пошуки та виявили тіла втоплених дітей.

У неділю, 28 жовтня 2018, на місці трагічної загибелі хлопчика та дівчинки за участі підозрюваної проведено слідчий експеримент.

В межах слідства будуть призначені судові експертизи, у тому числі психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", жінка, яка підозрюється у вбивстві двох своїх дітей, працювала в дитячому садку в Києві і хотіла втопитися разом з дітьми, але не змогла.