RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Так буде краще для них: в поліції розповіли про стан матері, яка вбила дітей в Києві

Жінці, яка втопила своїх дітей в київському озері, надавали допомогу лікарі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

За словами правоохоронців, з Катериною Бабкіною спілкуються слідчі, які намагаються встановити причини такого страшного вчинку. До справи залучили і адвокатів. Також жінці лікарі надали першу медичну допомогу.

Затримана розповіла, що разом з дітьми вони пішли купатися, діти потонули, а вона, не дивлячись на бажання накласти на себе руки, не змогла. При цьому Катерина зазначила, що "так буде краще для них".

Також поліцейські вже провели огляд помешкання затриманого, поспілкувалися з її колишнім чоловіком, з сусідами і колегами.

Крім цього, стало відомо, що чоловік і жінка в розлученні, а у чоловіка інша сім'я. Однак, незважаючи на це, чоловік допомагав фінансово і орендував для колишньої дружини і своїх дітей квартиру.

"Сусіди і колеги жінки (а вона працювала вихователем в дитячому садку, який також відвідували загиблі діти) розповіли, що вона була замкнутою, практично ні з ким не спілкувалася. При цьому діти завжди були доглянуті, займалися плаванням, айкідо і фігурним катанням", - сказав начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов.

Сім'я Бабкіна переїхала до Києва з Криму і раніше ніколи не попадала в поле зору правоохоронців. Також ні від колишнього чоловіка, ні від сусідів і колег не надходили повідомлення до правоохоронних органів про дивну поведінку Катерини Бабкіної.

Слідчі встановлюють причину вбивства матір'ю двох маленьких дітей. Під час слідства також будуть призначені судові експертизи, в тому числі і психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві правоохоронці затримали 43-річну жінку, яка вбила свою 9-місячну доньку, напоївши її алкоголем.