RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Під Києвом підлітки на смерть забили безхатченка: фото

На Київщині троє неповнолітніх підлітків вбили безпритульного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася в місті Біла Церква, хлопці 15-17 років років скоїли тяжкий злочин. Вночі підлітки гуляли біля парку і помітили в напівзруйнованому будинку чоловіка без певного місця проживання, який влаштував там нічліг. Юнаки по черзі з особливою жорстокістю били безхатченка руками і ногами, а потім цеглою. Потім вони забрали дрібні гроші - милостиню, яку зібрав чоловік і пішли. Через деякий час 50-річний потерпілий помер.

"Такої зухвалості від юнаків 15-17 років не очікували навіть бувалі оперативники", - йдеться в повідомленні.

Однак це не єдиний злочин підлітків, за останні місяці вони також скоїли крадіжки і угони автомобілів.

Так, наступний злочин трапився пізно ввечері, коли один з 16-літніх фігурантів вже з іншим старшим товаришем сиділи на дитячому майданчику. Вони побачили, що молодий чоловік прийшов до дівчини на побачення з букетом квітів, а в руках у нього був ноутбук MacBook. Злочинці напали на пару, вирвавши техніку з рук 25-річного хлопця і побивши його. А наостанок один із зловмисників підійшов до дівчини і забрав з рук букет.

Після цього правоохоронці затримали підлітків. Як зазначають, 16-річний хлопець також підозрюється в скоєні незаконного заволодіння транспортними засобами і пограбуванні 50-річного чоловіка, у якого посеред вулиці були відібрані мобільний телефон і золотий ланцюжок з хрестиком.

За кожним фактом скоєння неповнолітніми злочинів поліція відкрила кримінальні провадження. Тривають досудові розслідування, проводяться відповідні експертизи. Правоохоронці перевіряють хлопців на причетність до скоєння інших злочинів.

"Судом вже обрано щодо кожного запобіжний захід: двоє старших - під домашнім арештом, 15-річного відпустили відразу після слухання", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", російське місто Березовський в Свердловській області шокувало звіряче вбивство, вчинене підлітками.