RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Україна провела бойові навчання біля адмінкордону з Кримом: яскраві фото та відео

В Україні відбулися військові навчання з бойовими стрільбами на полігоні ЗСУ "Ягорлик".

Про це йдеться на сайті Секретаря РНБО України Олександра Турчинова.

Згідно з повідомленням, у бойових стрільбах з використанням широкого спектру зенітно-ракетних комплексів (ЗРК С-300 різних модифікацій, "Бук", "Тор", "Оса-АКМ" та інших) брали участь підрозділи Протиповітряної оборони Сухопутних військ та Зенітно-ракетні війська Повітряних сил ЗСУ. Також були проведені контрольні випробування зенітно-ракетних комплексів, що пройшли глибоку модернізацію на вітчизняних підприємствах оборонно-промислового комплексу.

Метою цих комплексних навчань та випробувань було відпрацювання системи багатоешелованої протиповітряної оборони країни, "визначення шляхів модернізації зенітно-ракетних комплексів, що стоять на озброєнні ЗСУ, та завдань на розробку нових засобів протиповітряної оборони".

Повідомляється, що однією з найбільш актуальних проблем сектору безпеки і оборони України є відновлення системи протиповітряної оборони, яка до 2014 року зазнала найбільших втрат та "свідомого послідовного руйнування".

Як повідомляв "Апостроф", у мережі показали вражаючі відео військових навчань НАТО Trident Juncture 2018 ( "Єдиний тризуб 2018").