RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Перестрілка в Луцьку: поліція висунула свою версію

Правоохоронці Волині розглядають версію про перестрілку в Луцьку, в якій поранені двоє людей і одна загинула, як розбирання кримінальних авторитетів.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Конкурент".

"Версію про те, що це розборки кримінальних авторитетів, не виключаємо. Однак слідство покаже і тоді будемо конкретніше говорити, що це за інцидент", - заявив керівник ГУ Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

За його словами, слідчі вже встановили особи учасників перестрілки, їх розшукують. Загиблим виявився житель Любомльського району, який проживав в Луцьку. У даній справі відкрито кримінальне провадження за статтями замах на вбивство двох і більше осіб, вбивство та хуліганство.

"Одна з основних версій - бандитські розбірки двох груп, в кожній з яких були по 7-8 чоловік. Проводяться слідчі дії та зараз йде робота по потерпілим по тяжкості тілесних ушкоджень", - розповів слідчий.

Нагадаємо, перестрілка сталася в понеділок, 5 листопада, поблизу автомийки в Луцьку. В результаті постраждали двоє людей, а один помер від поранення на місці події. За попередніми даними, один з потерпілих - кримінальний авторитет Аслан. Як писали ЗМІ, група озброєних осіб зайшла в кафе автомийки під час обіду і напала на постраждалих. За наявними даними, нападники використовували вогнепальну зброю і ніж.

Як повідомляв "Апостроф", 4 листопада невідомий влаштував стрілянину посеред вулиці в Києві, неподалік від дитячої поліклініці. А в центрі міста Бердянська (Запорізька область) ввечері 31 жовтня в районі Центрального ринку (зупинка 4-го маршруту) сталася стрілянина. Її влаштував чоловік і поранив двох людей.