RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Совок" незнищенний: в мережі показали фото і відео погрому, влаштованого солдатам командиром ЗСУ

У мережі показали кадри погрому, який влаштував командир ЗСУ в 201-му навчальному центрі, розташованому в Кам'янці-Подільському.

Фото і відео опубліковано військовослужбовцям Денисом Трічуком в спільноті "Збройні сили України" в Facebook. Пізніше пост видалили.

"Командир центру ось так поводився з контрактниками, які були в АТО і яких відправили на підвищення кваліфікації", - йшлосяя в пості.

"Командир частини зайшов в роту. Ніякої поваги до контрактників. Ось так ось ми відходимо від Радянського Союзу. Команда - жодної гражданкі, все додому відправити. Ні речей, нічого - все геть", - говорить автор відео.

Також опубліковано фото погрому на другому і третьому поверхах.

"У Кам'янці дуже важко служити молодому офіцеру, вважай що потрапив в совок, в гіршому варіанті. Постійні догани", "Бичара совдепівська ваш командир, гнати на х** старих пердунів", "Контрактник - це найманець! З ним не можна так поступати! Нахрен контракт тоді? ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗСУ розгорівся скандал навколо полковника Юрія Головашенко, який збив на авто солдата і намагався зам'яти справу.