RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Авто влетіло в торговий центр в Румунії: постраждали люди, відео

У Румунії чоловік на автомобілі врізався в торговий центр: постраждали семеро людей, в тому числі і діти.

Про це повідомляє інформаційне агенство AP.

Трагедія сталася в неділю, 11 листопада, в місті Бреіла. У двері місцевого ТЦ врізався автомобіль, в результаті чого постраждали 7 осіб, серед них були двоє дітей - 11 і 13 років.

Як з'ясувалося, за кермом перебував 20-річний чоловік. Перед інцидентом в ТЦ він був учасником конфлікту з іншим чоловіком. Суперечка між ними виникла через транспортний засіб, вони з'ясовували кому належить авто. Внаслідок сварки 20-річний зловмисник завдав другому удари ножем і поїхав. Після цього на кільцевій дорозі він збив двох людей, а далі влетів в торговий центр.

Загалом від дій правопорушника постраждали 10 людей. Одна людина перебуває у важкому стані. Як виявилося, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв "Апостроф", в Колумбії сталася масштабна ДТП за 8 загиблими, які збирали продукти на дорозі. А 27 жовтня під Харковом сталося ДТП за участю пасажирського автобуса, в результаті якого двоє людей постраждали, ще один загинув. Також в Польщі двоє українців потрапили в аварію, одна людина загинула.