RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не Пушилін: названо прізвище нового "смотрящего" від Росії в "ДНР"

Реальна влада після "виборів" на окупованій частині Донецької області перейде в руки так званого прем'єр-міністр "ДНР" Олександра Ананченка, якого призначив ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

Про це пишуть ЗМІ бойовиків.

"Все імпортні та експортні поставки буде одноосібно здійснювати компанія "Внешторгсервіс", зареєстрована в Південній Осетії. При Захарченку (Олександр, колишній ватажок ДНР, ліквідований в Донецьку, - прим. ред.) і "Ташкенті" "Внешторгсервіс" курирував поставки по лінії металургійної продукції, а вугіллям займався контрольований "Ташкентом" торговий дім "Вугілля Донбасу". Тепер фінансові потоки регіону цілком підуть під "Внешторсервіс". Пушилін при цьому нічим керувати не буде. Реальну владу і контроль над фінансами отримає прем'єр-міністр "ДНР" Олександр Ананченко, призначений самим Пушиліним за вказівкою кураторів", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що Ананченко "працював в одній з великих російських корпорацій з інтересами в Сибіру і офісом в Москві", яка займається видобутком природних ресурсів.

Детальніше про перестановки в так званій ДНР, читайте в матеріалі "Апострофа": На Донбасі загострюється боротьба: навіщо змінили ватажка ДНР.