RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Дивацтва слідства і "прокол" адвоката Зайцевої: з'явилися нові деталі по ДТП в Харкові

Відбулося чергове засідання суду у справі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, які звинувачуються в страшній ДТП в Харкові на вулиці Сумській: з'явилися результати автотехнічної експертизи.

Про це повідомляє на своїй Facebook сторінці адвокат Лариса Матвєєва.

"Коротко, є графічне зображення меж перехрестя (без масштабу, розрахунку кутів, в принципі без всіх розрахунків, але із зазначенням того, що Фольксваген заїхав на "умовну" лінію кордону перехрестя - стор. 23) і фототаблиця, яка відображає протилежне). Адвокати Дронова заявили відвід експертам. Думаю, шансів небагато, а даремно. Розглядати це питання будемо в наступному СЗ", - пише вона.

Крім того, адвокати потерпілих зажадали викликати в суд медсестру, яка брала участь в огляді Зайцевої наркологом.

"Так як Федірко (лікаря-нарколога, - прим. ред.) немає і не буде, судячи з усього, то ми хотіли допитати медсестру, присутню при огляді. Треба ж комусь прокоментувати "плівки Мельниченка". Здавалося б, людина все бачила сама, є профільний досвід роботи, медична освіта, дала мені вже пояснення як адвокату, в якому підтвердила, що огляд проходив у звичайному режимі. Але ні. Проти адвокати Зайцевої і... так, прокурори. Чого бояться і ті, і інші? Правди? Суд в клопотанні відмовив", - говорить Матвєєва.

Як повідомляв "Апостроф", суд продовжив арешт обвинувачених в смертельній аварії в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Також адвокат Зайцевої заявив, що лікарі визначили у неї посттравматичну енцефалопатію головного мозку. Пізніше комісія, створена обласним Управлінням охорони здоров'я, за результатами оглядів фахівцями і додаткових обстежень головною фігурантки резонансного ДТП в Харкові Олени Зайцевої, не виявила у неї ніяких патологій.