RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилися нові дані про стан чемпіона світу Олега Жоха, постраждалого в смертельному ДТП під Рівним

В результаті ДТП під Рівним, в якій загинув український спортсмен, чемпіон світу і Європи з армрестлінгу Андрій Пушкар, серйозні травми отримав ще один український армрестлер Олег Жох.

На сторінці "Армрестлинг" в одній із соціальних мереж повідомили в ніч на 15 листопада, що спортсмен знаходиться в комі.

Олег Жох - діючий чемпіон світу з армспорту на ліву руку у ваговій категорії до 70 кг, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту України.

"У Олега два переломи руки... якої, лікарі не кажуть. Гематома на голові. Пошкоджено внутрішні органи... лікарі теж не говорять толком нічого. Везуть на МРТ, потім швидше за все транспорт на Київ. З закордону підтягують хороших хірургів.... готують до операції. Сам Олег знаходиться в комі", - відзначили в соцмережі.

Телеканал "UA: Рівне" повідомляє з посиланням на інформацію від лікарів, що на 8 ранку стан Олега залишається вкрай важким. Він знаходиться в реанімації нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні. За словами лікаря нейрохірургічного відділення, мати Олега Жоха просила не розголошувати деталі.

Нагадаємо, Олег Жох, перебуваючи за кермом фургона, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області.

Як повідомляв "Апостроф", в аварії в Чехії загинули п'ять заробітчан з України. Серед загиблих - 47-річний Михайло Вовчок. Чоловік за тиждень до фатальної аварії повернувся до Чехії на роботу після похорону брата. Також загинув 20-річний хлопець Євген Росоха, у якого залишилася дружина на 7 місяці вагітності.