RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під Одесою жителі селища перекрили трасу через жахливу ДТП

Жителі селища Хлібодарське Одеської області в знак протесту через жахливої ДТП перекрили трасу

Про це в соціальній мережі розказала свідок смертельного подвійного ДТП Вікторія Карауш.

Так, за словами очевидиці, на трасі поблизу смт Хлібодарське, що стояла на зупинці жінку, двічі переїхала машина. Коли жінка спробувала перейти дорогу, її зачепив автомобіль, від удару вона відлетіла на дорогу, де її переїхало ще одне авто. Пішохід загинула на місці.

фото usionline.com

За словами Вікторії, викликана на ДТП швидка і поліція приїхали тільки через 45 хвилин. До того ж, патрульні працювали з очевидними порушеннями.

"По приїзду першого патруля до винуватиці приїхала група підтримки яка після розмови зі старшим лейтенантом Мазуром забрала жінку з місця ДТП, не дочекавшись слідчої групи", - пише Карауш.

Місцеві ЗМІ зазначають, що в Хлібодарське живе близько десяти тисяч людей, які щодня ризикують власним життям, намагаючись перейти жваву, але абсолютно не регульовану і неосвітлену трасу. Крім того, вже три роки жителі вимагають встановити світлофор і освітлення на небезпечному перехресті, але отримують лише відписки.

"Людей обурює те, що місцева влада ігнорує цю проблему, розповідаючи, що у них з-за недофінансування зв'язані руки. Тому, вчорашнє страшне подія стала останньою краплею терпіння жителів, які відгукнулися на заклик і вийшли на протестну акцію", - пишуть ЗМІ.

"Будемо збирати підписи і в черговий раз писати звернення. Дуже страшно, адже незрозуміло, скільки ще людей повинно загинути. Виходьте на зупинку, для перекриття Маякський траси", - зазначає Вікторія.

Крім того, жителі селища побоюються того, що учасник кривавої аварії можуть уникнути покарання.