RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Києвом пограбували журналіста: поліція показала фото злодіїв

Під Києвом спритні грабіжники влаштували зухвале пограбування квартири головного редактора місцевої газети, а щоб відвести від себе підозру, один з них взяв із собою свою дочку.

Про це повідомляє прес-служба поліція Київської області.

"У Бородянці зловмисники серед білого дня з квартири головного редактора газети викрали золоті вироби, гроші, комп'ютерну техніку. Щоб відвести від себе підозру, злодії взяли з собою свою 4-річну доньку", - йдеться в повідомленні.

Буквально протягом тижня поліцейським вдалося встановити зловмисників. Ними виявилися жителі міста Ірпінь - 28-річний раніше судимий за крадіжки чоловік і його співмешканка.

"Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисників і в автомобілі "Mazda", на якому вони пересувалися, працівники поліції виявили і вилучили викрадене майно з квартири редактора газети", - додають правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві, неподалік від монумента Батьківщини-матері і Києво-Печерської лаври, сталася перестрілка між поліцією і грабіжниками, які намагалися обікрасти приватний будинок.