RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Під Одесою піймали педофіла-вбивцю: фото і відео з місця трагедії

В Одеській області правоохоронці затримали злочинця, який убив і згвалтував дитину.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася в ніч на п'ятницю, 23 листопада. У покинутому будинку під Одесою знайшли тіло дівчинки 2009 року народження. Як з'ясувалося в результаті розслідування, її вбив і зґвалтував 28-річний чоловік. Також стало відомо, що він був квартирантом і проживав в родині загиблої.

За словами поліції, злочинець не зізнавався у скоєному, однак, коли йому надали докази, чоловік зізнався. Він розповів, що випивав напередодні ввечері з господарями квартири. Весь цей час дитина була вдома. Вночі, коли всі вже спали, дівчинка прокинулася і хотіла піти в туалет. Її зустрів зловмисник, і щоб дитина не пручався він її задушив. Далі чоловіків поніс тіло в покинутий будинок по сусідству, де згвалтував вже мертву дівчинку. Після цього він так і залишив її голу в будинку, а сам пішов у квартиру, що знімає та ліг спати.

"Зараз підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за статтями 152 ч.4 (згвалтування), 153 ч.3 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та 115 ч. 2 п.п.2,9,10 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. в його рамках буде призначений ряд експертиз, які встановлять як остаточні причини смерті дитини, так і осудність підозрюваного. Слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 22 листопада поліція затримала в Лисичанську, Луганської області, чоловіка, який підозрюється в згвалтуванні малолітньої дівчинки. А 20 листопада на Київщині затримали чоловіка, який знімав порнографічне відео з власними дочками, а також віддавав їх в сексуальну експлуатацію. Також стало відомо, що в Києві ляльковод-аніматор під час дитячого свята розбещував 8-річну дитину, його заарештували.