RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Замовний скандал з топ-чиновником МВС: стало відомо, скільки заплатили виконавцям

Організаторам секс-скандалу зі студенткою Наталею Бурейко і чиновником Нацполіціі Олександром Варченком заплатили близько 10 000 доларів.

Про це повідомляє "Страна".

Як зазначається, головною метою організації скандалу була дружина Варченко, Ольга, заступник голови Державного бюро розслідувань. Правоохоронці кажуть, що замовлення проти сім'ї Ольги Варченко надійшов в середині осені. Основне завдання для піарників відомого київського політтехнолога Володимира Петрова - підірвати позиції Варченко в керівництві ДБР.

Весь бюджет операції становив 12000 доларів. Однак, після торгів з замовниками, ціну знизили до 9500.

На покупку аккаунта дівчата, яка погодилася б дати логін і пароль від свого облікового запису, виділили 3500 доларів. Але сума розійшлася по руках учасників "спортивного" ланки, які займалися набором бабусь і тітушек на проплачені мітинги.

Ймовірно, що остання тисяча доларів пішла в якості гонорару в кишеню одного з "спортсменів" - Іллі. А той попросив про допомогу одного з своїх "тітушек" Влада і пообіцяв хлопцеві винагороду в розмірі 300 доларів США.

Нагадаємо, на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський спростував звинувачення. Пізніше дівчина зізналася, що за використання її сторінки для публікації звинувачень їй заплатили.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада правоохоронці затримали відомого київського політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації скандалу.