RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​Затримано скандального українського політтехнолога: відео та несподівані подробиці

Правоохоронні органи затримали відомого київського політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації гучного секс-скандалу за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександром Варченко.

Про це повідомляє видання "Страна".

"Петрова затримали. Цим займається військова прокуратура. У чому обставини - поки не скажу. У Петрова будинку проводять обшук. Їду на обшук", - сказав адвокат Юрій Іващенко.

Пізніше стало відомо, що у цій же справі провели обшуки у журналіста і блогера Василя Крутчака, а також у блогера Олександра Барабошко, відомого як "Крус".

Також ресурс The Newsroom зазначає, який організував скандал на замовлення кількох впливових чиновників. Також крім нього також затримали і його спільників.

Нагадаємо, на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко в адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський вже спростував звинувачення. Але пізніше дівчина зізналася, що надала розголосу інциденту "не віддаючи собі звіт". А через деякий час студентка і зовсім пропала.