RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Навіщо Гітлер посварився з євреями? Meduza потрапила у дикий скандал в мережі через Україну

Видання Meduza, яке вважалося одним із найбільш об’єктивних в РФ, написало про події в Керченській протоці з дивними акцентами.

Про це написав у Facebook журналіст Аркадій Бабченко.

"Мила сімейна сварка. Як і було сказано. Рейтинг Порошенко. Куди ж без нього. До ступеню змішування. Як і було передбачено теж. Дослівно. Ваша баба Ванга. Медуза, а чи ви не о*уїли ? Гівно", - написав журналіст.

Користувачі соцмереж не без сарказму відреагували на висвітлення подій Медузою.

"А що Росія з Україною вже помирилися після анексії і війни на Донбасі і ось тепер раптом знову посварилися? І ще з якого переляку усі без винятку російські засоби масової інформації, включаючи самі опозиційні дружно вирішили, що Україні інцидент в Чорному морі був для чогось потрібен, мовляв обидва винні. Що за нісенітниця?", "У Гітлера зі Сталіним та іншими Європами був невеликий конфлікт...", "Велика Вітчизняна сварка 41-45 років", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", з’явилися нові докази того, що прикордонники РФ застосували зброю на ураження проти корабля ВМС України "Бердянськ" 25 листопада в нейтральних водах, а не в "територіальному морі" Росії, як заявили в ФСБ.