RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Дніпрі відбулися масові сутички біля офісу відомої партії: фото і відео

У Дніпрі в п'ятницю, 7 грудня, під будівлею обласної організації УКРОП відбулися масові заворушення, які призвели до протистояння і масовим сутичкам.

Про це повідомляє місцеве видання Відкритий.

Як передає видання, близько 11 години ранку в офісному центрі на вулиці Старокозацький, 58 відключили електрику. У цій будівлі, за даними видання, крім Дніпропетровської обласної організації партії УКРОП, знаходяться газета, телеканал, офіси громадських організацій і підприємств та навіть державні установи.

Очевидці НП спочатку почули специфічний запах, схожий на сльозогінний газ. Люди були евакуйовані з будівлі співробітниками поліції і ДСНС.

"Деякі співробітники спробували повернутися через чорний вхід, але їм не вдалося це зробити, так як офісний центр був оточений людьми в камуфляжній формі і масках. Вони заблокували доступ до приміщень, були агресивно налаштовані і провокували сутички", - пише видання.

Під час протистояння всередині будівлі невідомі розпиляли газ, було чути їдкий запах гару. В ході заворушень відзначалися бійки, дісталося навіть журналістам, в співробітників поліції пирскали сльозогінним газом.

Що саме стало причиною заворушень, на даний момент з'ясовується.

Як повідомляв "Апостроф", Україну попередили про загрозу проросійського перевороту.