RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Окупанти видали черговий фейк про звірства снайперів ЗСУ на Донбасі

У соцмережі "ВКонтакте" з'явився черговий фейк про українських військовослужбовців, які нібито вбивають мирних жителів заради забави.

Про це написав у Twitter "Фашик Донецький".

"З одного з териконів постійно працює снайпер, який стріляє навіть в дитячі пісочниці. У нас люди постійно ходять під прицілом снайпера. Пам'ятаю жінка-медсестра прибирала у себе у дворі, коли пролунав постріл. Вона померла. В день похорону, коли люди йшли з кладовища, український снайпер "зняв" ще одну жінку. А у неї двоє дітей залишилося. Вони просто розважаються", - нібито написала місцева жителька с. Трудовскі.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Особливо коли всі терикони на Трудовських зайняті позиціями дірявих", "Так це все негри які на сафарі приїжджають", "Якби за брехню господь карав. Смертю", "саме дурне, что оця куєта таки идет степами-головами!! ще улітку 14го отак собі передавати тії страшилки, что натівці розпочалі войну, аби померлих збирати, органи вірізаті та до себе вівозіті ... І ТАКИ Ж БІЛЬШІСТЬ ВІРИТЬ І ДОСІ", "От же ж гади! те медсестер в пісочницях, то монтерів на стовпах, то похоронну процесію... ", "Хунта ж .... Ой, як уже дістали цими розповідями про хлопчиків розіпнутих, бабусь згвалтованих і вбитих "мирних" жителів ... Бачимо ми тут цих "мирних"", "Підготовка інфополя для справжніх обстрілів. Це так по-кацапськи, що вже не дивує..", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в керівництві бойовиків так званої ДНР продовжують розвивати свій фейк про підготовку на Донбасі хімічної атаки за участю "кураторів" з Великобританії.