RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Одесою школярі зняли гей-порно і виклали його в мережу: відео

Під Одесою стався сексуальний скандал за участю дітей, які зняли гей-порно і виклали в мережу.

Про це повідомляє видання "Vgorode".

Інцидент стався в селі Городнє Болградського району. Там, в квартирі одного з учасників скандалу, семикласник зняв порнографічний гомосексуальний ролик за участю учнів початкової школи.

На думку керівництва школи, учні надивилися порнографії в інтернеті, так як відео знято майже професійно. Як воно потрапило в інтернет ніхто не знає.

"Після цього випадку в місцевій школі дітям заборонили користуватися мобільними телефонами, а зі школярами, які брали участь у зйомці, працюватимуть соціальні служби і психолог", - йдеться в повідомленні.

Також інцидентом зайнялася поліція. Батькам наклали мінімальний штраф за неналежне виховання. За словами директора школи Марії Пинті, батьки цих дітей зайняті роботою і в цілому неблагополучні.

Відзначимо, що один з трьох дітей досі вчиться в школі, а двох перевели в інші навчальні заклади. Як сказав глава села Микола Благоєв, що залишився в школі учень своєї матері не потрібен.

Як повідомляв "Апостроф", 20 листопада в Київській області затримали чоловіка, який знімав порнографічне відео з власними дочками, а також віддавав їх в сексуальну експлуатацію. Однак чоловік заперечує свою провину. Також раніше в Києві затримали маніяка, який ґвалтував 10-річну дівчинку неприродним шляхом, засудили на 14 років.