RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві два патрулі поліції влаштували ДТП і зірвалися на журналістів: опубліковано фото

У Дарницькому районі Києва сталося ДТП за участю двох поліцейських патрульних автомобілів

Про це повідомляють "Вартові.Еспресо".

У Дарницькому районі на вулиці Старобориспільська патрульний Toyota Prius протаранив патрульний автомобіль Hyundai, після чого Prius вилетів на тротуар і в'їхав в дерево. За попередньою інформацією, поліцейські, що знаходилися в автомобілях, серйозних травм не отримали.

Знімальній групі видання патрульні поліцейські заборонили підходити ближче, ніж на 100 метрів до місця аварії, всіляко перешкоджаючи зйомці, закриваючи собою розбиті патрульні автомобілі та погрожуючи застосувати засоби фізичного впливу в разі відмови виконувати вимогу "відійти на 100 метрів від місця злочину".

Відзначається, що з огляду на відсутність в даній аварії постраждали, досить дивним було перешкоджання законній професійній діяльності журналістів з боку поліцейських.

Тому обставини аварії, при якій один поліцейський автомобіль протаранив інший, невідомі.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", також 8 грудня біля Байкового кладовища в Києві сталася масштабна ДТП, внаслідок якого постраждали двоє людей.

Крім того, в Києві на перехресті вулиць Скляренка та Куренівської в Києві сталася аварія, в результаті якої госпіталізовано одна людина.