RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Загинула дівчинка: з'явилися подробиці про жертв вибуху в Фастові

Під завалами частини будинку, яка зруйнувалася в Фастові через вибух, знайшли тіла двох осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як кажуть правоохоронці, тіла виявили в п'ятницю, 14 грудня, близько 22:00 при розбиранні завалів на третьому поверсі. Загиблими виявилися мешканці будинку: дівчина 1996 року народження і 33-річний чоловік. Їх тіла направлені в морг для встановлення причин смерті.

Пошуки здійснювали майже три сотні працівників місцевої поліції і рятувальників, 60 одиниць спецтехніки і аварійних служб. Зараз будинок повністю відключений від електро-, газо- і теплопостачання

За попередніми даними, причиною вибуху став витік газу в квартирі на 4 поверсі.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження по частиною 2 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Призначена ряд відповідних експертиз. Опитуються свідки події, жителі будинку. Триває слідство.

На місці події працює оперативний штаб. Співробітники поліції продовжують забезпечувати охорону квартир будинку і публічний порядок.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували фото і відео руйнувань, зняті всередині п'ятиповерхівки. Також розмістили і фото місця НП з висоти.