RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У страшній ДТП під Херсоном загинуло п'ятеро людей: фото

У середу, 19 грудня, в Херсонській області зіткнулися два автомобілі: п'ятеро людей загинули, ще одна людина травмована.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як зазначається, аварія сталася близько 13:00 в Олешківському районі на виїзді з села Раденськ.

На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 49-річний водій автомобіля "Рено Трафік", рухаючись в напрямку с.Великі Копані, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем "УАЗ", який рухався назустріч.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та 2 пасажири автомобіля "Рено", а також 58-річний водій іншого транспортного засобу загинули на місці пригоди. Два пасажири "УАЗа" з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані в Олешківську районну лікарню, де один із них від отриманих травм помер.

Попередня правова кваліфікація події – ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Наразі поліція встановлює всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 18 грудня в Житомирській області в результаті ДТП загинули три людини, а ще троє отримали травми.