RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На трасі Київ-Одеса більше 10 авто потрапили у масштабну аварію: опубліковано фото

У п'ятницю, 21 грудня, на трасі Київ-Одеса через туман та ожеледицю сталася велика ДТП за участю більше 10 машин.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Як зазначається, на затяжному спуску біля села Знам'янка Іванівського району, в зв'язку зі складними погодними умовами (туман, ожеледиця), сталося зіткнення між вантажівкою і автомобілем "Таврія". Намагаючись уникнути ДТП, в кювет з'їхав автобус сполученням "Одеса-Київ", в салоні якого знаходилися 20 пасажирів. Крім того, учасниками ДТП стали ще кілька автомобілів, які отримали механічні пошкодження.

Пізніше стало відомо, що на відрізку дороги Київ-Одеса протяжністю приблизно 20 км сталося відразу п'ять ДТП.

"Учасники однієї з них – вантажівка та легковик "Таврія". Внаслідок зіткнення постраждало троє осіб, які наразі госпіталізовані. Один з них - пасажир "Таврії" - у тяжкому стані. На незначній відстані від місця цієї аварії не впорався з керуванням водій рейсового автобусу, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Одна з пасажирок отримала незначні тілесні ушкодження. Їй було надано медичну допомогу прямо на місці події. На цій же ділянці, пошкодивши "відбійник", з’їхав на обочину вантажний автомобіль. Постраждалих немає. Трохи далі зіткнулися та з’їхали на обочину ще дві вантажівки. Постраждалих немає. А на відстані приблизно 20 км від місця останньої аварії зіткнулися легковий автомобіль Mitsubishi та вантажний Mercedes Sprinter. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 19 грудня в Херсонській області зіткнулися два автомобілі: п'ятеро людей загинули, ще одна людина травмована.