RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Києвом на будівництві знайшли тіло по-звірячому вбитої жінки: деталі

Співробітники поліції затримали під Києвом раніше судимого чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві жінки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як зазначається, понівечене оголене тіло 43-річної жінки, прикрите одягом, знайшли на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Два дні знадобилося працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річний житель Полтавщини затриманий в порядку ст. 208 КПК України та за скоєний злочин йому загрожує довічне ув'язнення.

Чоловік зізнався у скоєному і надав працівникам поліції свідчення злочину.

Встановлено, що молодий чоловік відбував покарання за вчинення замаху на умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково, а в Київську область приїхав на заробітки.

У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівської області в пошуках роботи.

"Того трагічного вечора, після спільного вживання алкоголю, він запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона погодилась. Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім взяв дерев’яний брус, довжиною 2 м, і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли нелюд нарешті побачив, що вона мертва, просто прикинув тіло одягом і пішов спати", - йдеться в повідомленні поліції.

Затримали співробітники поліції злодія на робочому місці, на будівництві. Йому оголошено підозру в скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу - утримання під вартою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під Києвом в селі Нова Маківка Рокитнянського району чоловік забив свою дружину до смерті.