RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Росія токсична: в Криму окупанти намагаються зам'яти справу про раптову смерть

В окупованому Росією Криму виник скандал через смерть місцевого жителя, який отруївся кальмарами, а лікарі стверджують, що смерть наступила в результаті інфаркту.

Про це повідомляє блогер під ніком "КРИМський бандеровець" на своїй сторінці в Twitter.

Інцидент стався в місті Ялта анексованого півострова. У мережі користувачі просять поширити інформацію про випадок отруєння місцевого жителя і його двох дочок. Як пишуть в місцевій групі, Петро купив кальмари і зробив з них салат з овочами, якими вони з двома дочками 6-ти і 3-х років повечеряли.

На наступний день всі троє опинилися в лікарні з отруєнням. Главу сімейства врятувати не вдалося, він помер в медустанові. А його дочки знаходяться там з отруєнням.

Лікарі констатували, що смерть чоловіка сталася внаслідок інфаркту. Однак, як пишуть користувачі, обидві його дочки лежать в лікарні з отруєнням, тому висновок медиків невірний. За словами родичів, справу можуть зам'яти і вони не зможуть довести, що батько родини був здоровий, що доводили регулярні медкомісії, які він проходив для служби в МНС.

Пост написали однокласники і друзі померлого, які хочуть відновити справедливість і убезпечити інших жителів міста від подібних ситуацій.

Під постом користувачі опублікували коментарі, в якій описали інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про складнощі з медичним обслуговуванням жителів Кам'янського дачного масиву під Сімферополем (анексувати Росією Крим).