RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У США прогримів потужний вибух на заводі: вражаючі відео

У четвер, 27 грудня, стався вибух на енергетичному заводі Consolidated Edison в Нью-Йорку.

Про це повідомив телеканал CNN.

Все почалося з того, що місцеві жителі помітили блакитне світіння в небі над містом. Згодом з'ясувалося, що це наслідки пожежі на енергетичному заводі. В даний час проводиться розслідування інциденту. Також в поліції додали, що причиною інциденту став вибух трансформатора. Про жертви і руйнування інформації поки немає.

"Світіння, яке можна спостерігати за містом з'явилося через вибух трансформатора на електростанції Con Edison в Квінс. Пожежа під контролем", - заявили в поліції.

Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко зафіксував свічення від вибуху і поділився фото в своєму Twitter.

"Вибух трансформатора на заводі Con Edison в Асторії, прямо з мого вікна. Виглядало як світлове шоу або атака прибульців. Слава Богу, ніхто не постраждав!", - написав дипломат.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в четвер, 15 березня, в місті Крессон, що в штаті Техас, стався потужний вибух на хімічному заводі, в результаті якого спалахнула сильна пожежа, двоє людей отримали поранення, ще одна людина зникла безвісти.