RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Полтаві помер хлопчик, якого збила власниця ресторанів: фото і скандальні подробиці ДТП

У понеділок, 8 січня, в Полтаві після двомісячної боротьби за життя помер хлопчик, якого на пішохідному переході збила на Merсedes-Benz Наталія Саєнко, власниця полтавських ресторанів "TAU Poltava" Woka Poltava.

Про це повідомляють в соцмережах.

"Сьогодні (7 січня, - прим. ред.) ангели прилетіли і забрали Артема з собою. Рівне 2 місяці тому його збила Саєнко, не залишивши йому ніяких шансів вижити. Рівне 2 місяці ми жили в стані абсолютного болю, тепер ця біль назавжди. Слідство йде до цих пір. Ми трималися і тримаємося завдяки добрим людям. Велике прохання до всіх, хто не хоче і не може вже терпіти цю вседозволеність і кругову поруку, допоможіть, будь ласка", - написала мама хлопчика, Наталія.

Також повідомляється, що слідство спеціально затягується.

"До сих пір немає вироку, слідство дуже повільно йде. Але уявіть, що на місце ДТП приїхали Наталію "підтримати" її чоловік, який зняв відеореєстратор і повернув його порожнім! А також, за словами батьків Артема, на місце аварії приїхав один з місцевих прокурорів і мати Наталії Саєнко Надія Геннадіївна (на фото прокурор з матір'ю). Мати, до речі, власниця перукарні Долорес і піцерій ТЕЛЕПІЦА", - написала Юлія Пашковська, опублікувавши фото з місця аварії, на яких дійсно можна помітити зазначених осіб.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розгорівся новий скандал навколо полковника ЗСУ, який збив солдата і намагався зам'яти справу.