RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ще один пункт для Гааги: мережі обурила дозволена Кремлем ініціатива бойовиків ДНР

Бойовики так званої ДНР на Донбасі приступили до вирізки останньої робочої шахти.

Про це повідомляє ресурс "Ведомости Донбаса".

Така критична економічна ситуація відбувається в окупованій Горлівці.

"Що сказати, після нового року прийшло дозвіл з РФ на розпил шахти Гайового, яка знаходиться в районі селища Жовтневий. Майже всі люди з вимираючого селища виїхали, тому громадськості практично не видно, що там відбувається. Хочу сказати, що до кінця лютого від цієї шахти нічого не залишиться...", - йдеться в повідомленні.

За словами місцевих жителів, з боку шахти періодично помічають рух військових УРАЛів і КАМАЗів, які накриті брезентом. Однак побачити точно, що вони вивозять немає можливості.

Нагадаємо, в окупованій Горлівці дана шахта була єдиною, яка працювала в воєнні часи і велася відкачка води з стовбурів шахти.

Користувач мережі Олег Хардаш написав на своїй сторінці в Facebook: "Колишній шеф, біженець з Горлівки надіслав. Каже, сусід дуже радів приходу окупантів. І в будинку у нього теж тепер окупанти прямо біля цієї шахти".

У коментарях людей обурила ця ситуація.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому бойовиками Алчевську (Луганська область) продовжує зростати кількість свіжих могил місцевих бойовиків, які воюють в "бригаді Привид".