RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

СБУ спіймала на хабарі жадібного підполковника поліції: опубліковано фото

На хабарі піймали підполковника, який є керівником підрозділу одного із райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що підполковник поліції налагодив механізм отримання хабарів від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість "послуг" становила від 300 доларів США щомісяця з одного торговельного місця.

"Також співробітники СБУ задокументували факт вимагання від приватного підприємця 4000 американських доларів. За вказану суму посадовець обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби.

Правоохоронці затримали поліцейського на робочому місці під час отримання 3800 доларів США – чергового траншу хабара. Раніше оперативники спецслужби зафіксували одержання зловмисником неправомірної вигоди у розмірі 500 американських доларів", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання щодо оголошення підполковнику підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", 26 грудня в Києві затримали керівницю одного з підрозділів банку під час отримання однієї з частин хабара в сумі п'яти тисяч доларів.