RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Харкові напали на главу топ-компанії: він у важкому стані

Увечері в суботу, 12 січня, було скоєно напад на заступника генерального директора з економіки та інвестицій АТ "Харківобленерго" Дмитра Ісаєва.

Про це повідомляє "KHARKIV Today".

Як зазначається, двоє нападників у масках чекали його біля ліфта в будинку по вулиці Танкопія. Напад стався близько 16:20.

"Він повертався додому. Коли вийшов з ліфта, на нього напали - попередньо, двоє людей в масках", - повідомив начальник управління інформаційної політики та роботи зі споживачами "Харківобленерго" Володимир Скічко.

Один з нападників вдарив Дмитра Ісаєва цеглиною по голові, другий завдав кілька ударів ножем. Постраждалого відвезли в лікарню з місця нападу, кілька годин тривала операція. Його стан оцінюється як важкий.

За словами Володимира Скічко, погроз Дмитру Ісаєву напередодні не надходило.

Як стало відомо журналістам з джерел в правоохоронних органах, є версія, що Дмитра Ісаєва сплутали з іншою людиною під час нападу. В цьому ж будинку проживає людина, якій вже надходили погрози і, крім того, не один раз палили автомобілі.

Інформація про подію внесена в ЄРДР з позначкою "замах на вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою". Слідчі дії тривають, повідомили в поліції.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під Києвом двоє невідомих убили ножем 53-річного чоловіка.