RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Напад кілерів на офіцера поліції в Харкові: з'явилися нові подробиці і фото

16 січня в Харкові невідомі в масках напали на поліцейського, чоловіка вдарили і теж вистрілили в нього кілька разів.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Виклик до правоохоронних органів надійшов близько 7:40. Інцидент стався на вулиці Краснодарській, коли офіцер поліції виходив з під'їзду. До нього підійшли двоє невідомих в масках і вдарили. Потім зловмисники зробили кілька пострілів з невстановленої зброї в область голови. Злочинці одразу після нападу втекли на автомобілі темного кольору.

Попередньо, потерпілий з пораненнями голови і шиї доставлено в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

"Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Немишлянська відділу поліції. Працівники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план" Сирена ", - йдеться в повідомленні.

Поліція Харкова звертається до громадян з проханням, повідомити, якщо щось відомо про подію.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік покусав поліцейського, заступаючись за свого товариша, якого затримали за крадіжку. Також під Києвом під час обшуку напали на прокурора і поліцейського. Крім цього в столиці двоє чоловіків в нетверезому стані почали трощити чужі авто, після чого накинулися з кулаками на поліцію.