RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Херсоні сталася стрілянина за участю активістів і поліції, поранена журналістка: фото і відео

У п'ятницю, 18 січня, під час прес-конференції в міськраді Херсона сталася стрілянина.

Про це повідомляє видання "ХерсонDaily".

У цей день о 11:00 в малому залі міськради Херсона одеські активісти обіцяли провести прес-конференцію "з приводу незаконних дій керівництва і працівників Укртрансбезопасності і управління транспорту і зв'язку Херсона". Однак її зірвало повідомлення про мінування. І хоча перевірка будівлі зайняла трохи часу, гості розійшлися.

Тим часом активіст Руслан Захаров написав: "Напали на поліцію, одесити повіяли балоном, стріляють прямо зараз по людям в Новому дні (херсонський прес-клуб - ред.)".

За даними журналіста "ХерсонDaily", в результаті стрілянини, вікна будівлі були розбиті, видно кульові отвори.

"Зараз на місці події все ще тривають слідчі дії, і, судячи з усього, цей процес триватиме ще довго. Стрілянина і крики сполошили мешканців сусідніх будинків і співробітників навколишніх офісів. Багато з них вийшли на вулицю і спостерігають за діями поліції", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок того, що відбувається постраждала журналістка і ведуча прес-клубу "Новий день" Олена Нічупуренко. Хтось пирскав з балончика і потрапив їй в очі, вона отримала опік.

"Я отримала опік. "Швидка" була, надавала допомогу тим, хто цього потребував", - розповіла Олена.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові невідомі в масках напали на поліцейського, в результаті чого офіцер отримав важкі вогнепальні поранення.