RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Стрілянину в Херсоні влаштував скандальний сепаратист: волонтери зробили важливу заяву

Стрілянину в Херсоні влаштував сепаратист Кирило Стремоусов.

Про це повідомляють в групі "Хто замовив Катю Гандзюк?" в Facеbook.

"Херсон без Каті Гандзюк. Ми неодноразово попереджали про те, що після смерті Каті Гандзюк в Херсоні піднімуть голови сепаратисти. Ми говорили, що без таких людей, як Катя Гандзюк, є велика загроза втратити регіони. Ми мали рацію", - йдеться в повідомленні .

Також волонтери заявили, що сепаратист Кирило Стремоусов відкрив стрілянину по журналістах під час прес-конференції в Херсоні.

"Стремоусов - соратник Іллі Ківи, а значить і міністра МВС Арсена Авакова. Стремоусов - представник "мира", який бігав по Херсону з російським прапором і організовував "російські пробіжки". У минулому році він скоїв напад на конвой СБУ, намагаючись відбити "депутата" окупаційного органу влади в Криму, учасники протиправної діяльності так званої "самооборони Криму", члена "Єдиної Росії", - написали в групі.

Також там зазначили, що поліція з цього приводу не діє.

"Поліція не бачить, а, скоріше, не хоче бачити небезпеки в діях Стремоусова і не заводить проти нього кримінальних справ. Навіть після того, як люди Стремоусова увірвалися до міської ради Херсона і намагалися провести там так звану "сесію", зняти мера і призначити "народного мера" .Сьогодні Кирило Стремоусов відкрито стріляв по людях і поліція знову нічого не бачить. нічого не може зробити також СБУ. Тому що сепаратистів Авакова чіпати не можна", - йдеться в повідомленні.

Крім цього в групі написали, що ніхто не надає місцевим новинам велике значення і тому, коли Стремоусов заведе в Херсон "зелених чоловічків" буде вже занадто пізно.

Як повідомляв "Апостроф", 5 квітня в Херсоні на співробітників Служби безпеки України (СБУ) напала група осіб.