RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вибух у церкві УПЦ (МП) в Сумах: поліція зробила важливу заяву

У Сумах поліцейські спільно з співробітниками СБУ встановили осіб, підозрюваних в підготовці вибуху в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Про це повідомляє ГУ Нацполіціі в Сумській області.

Зазначається, що обидва - молоді люди, жителі Сум. Зараз з ними проводять відповідні слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження. У одного з хлопців правоохоронці при особистому огляді вилучили піротехнічний засіб, аналогічне тому, що було використано в соборі по вул. Соборній.

Як відомо, увечері 18 січня в поліцію звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору та повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка так і не вибухнула. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухово-технічної служби.

З'ясували: предмет, який вибухнув, виявився не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол оснащений зернами кукурудзи. Приміщення не пошкоджено, постраждалих немає. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Як повідомляв "Апостроф", 14 січня, в Києві на території Києво-Печерської Лаври загорілася будівляколишньої інфекційної лікарні