RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Під Києвом сталася масштабна смертельна ДТП з вантажівками: фото

У неділю, 20 січня, в Київській області сталася смертельна аварія за участю двох вантажівок.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент трапився на трасі Київ-Одеса біля 02:00 біля повороту на Чабани. Там зіткнулися дві вантажівки, один з водіїв помер на місці.

За попередньою інформацією, водій одного з автомобілів не впорався з керуванням і в'їхав у відбійник. Ззаду його наздогнав другий вантажівка, водія якого від удару буквально закарбувала в сидіння лобовим склом. Від отриманих травм він помер на місці, прибулим медикам залишалося лише констатувати смерть. Передбачуваний винуватець аварії відбувся переляком і подряпинами, а його транспортний засіб відправили на штрафмайданчик.

"Швидше за все, вантажна машина марки Mercedes, за кермом якої перебував загиблий, перевозила продукти харчування. На її лобовому склі знаходився логотип Novus. Автомобіль прямував до Києва по Одеській трасі. А зареєстрований він в Броварах (Київська область). На місці працювали патрульні, "швидка" і слідчо-оперативна група. Вантажівка перемістили на узбіччя. Зв'язатися з власником авто, водієм якого загинув, поки не вдалося. Деталі інциденту встановить слідство", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 19 січня в Києві, на Південному мосту зіткнулися чотири автомобілі - Volkswagen Jetta, темний універсал BMW, Toyota Camry і білий седан BMW.