RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом в снігу застрягли десятки автомобілів: опубліковані фото і відео

На трасі Н-14 Кропивницький-Миколаїв на території Миколаївської області з 20 січня застрягли до сотні вантажівок.

Про це повідомляє ТСН.

Водії, які стоять в районі селища Возсіятське, кажуть, що дорога не почищена, слизька і тому вони просто не можуть рухатися. Люди скаржаться, що у них вже закінчилася їжа, як і в магазинах селища. Майже добу вони дзвонять в службу автомобільних доріг і ДСНС.

На півдні і сході зараз сильно сніжить. На Кіровоградщині випало 10 сантиметрів снігу - рятувальники вже витягли із заметів 15 авто. І хоча дороги, стверджують в автодорі, проїзні, іноді дуже слизько. Через ожеледицю біля села Калаколове не розминулися два легковики - дві людини загинули, ще троє травмувалися.

У Миколаївській області на слизькому шляху перекинулася фура з шістьма тисячами курей. Автомобіль занесло, причіп, в якому птахи, перекинувся, кури вирвалися на свободу і розбіглися по полях.

У Дніпрі вранці, щоб виїхати на роботу, автомобілістам довелося відкопувати свої машини. У місті сніжило всю ніч, і сніг падає до сих пір. Рятувальники кажуть, поки обійшлося без надзвичайних ситуацій. Але вночі довелося витягувати із замету вантажівку. Водій, який потрапив в пастку, зізнався, що був насправді в розпачі.

В цілому, в Дніпрі дороги проїзні, ні перекритою траси в області, але громадський транспорт рухається із затримками. Є проблема з неприбраними тротуарами. Під шаром снігу - лід. Тому пішоходів закликають бути дуже обережними.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики попереджали, що на Україну йде потужний циклон.