RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

До Києва прибув борт з великим числом поранених бійців ЗСУ: волонтер звернулася за допомогою

До Києва прибув новий борт з пораненими бійцями АТО, де багато хто з них у важкому стані. Волонтери просять допомоги у небайдужих.

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

Вона описала, яка допомога потрібна постраждалим з Донбасу.

"В першу чергу здати кров, зараз потрібна 2- і 3, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12. З потреб потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу дуже потрібні спорт костюми, футболки, куртки, шапки. З ліків, завжди потрібен "Дексалгін" і "Кетонов" в ампулах, пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках. Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба один одному допомагати. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду, в їдальні для воїнів", - написала Наталя.

Також вона вказала реквізити своєї банківської картки на яку можна перерахувати фінансову допомогу, а також номер телефону для зв'язку: "Мій тел. 067 309 88 99, телефонуйте будь ласка по суті. Карта 4176 4900 0009 0459 Ветвицький (Юсупова) моя".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли вражаючу історію про бійця АТО Вадима Лелешко з позивним "Бебех", який в 20 років пішов на війну з російськими окупантами, отримав бойове поранення і залишився інвалідом.