RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Харкові зловили грабіжника-ґвалтівника: опубліковано фото

У п'ятницю, 25 січня, співробітники поліції в Харкові по гарячих слідах затримали чоловіка, який пограбував і згвалтував дівчину-провізора в аптеці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як наголошується, інформація про злочин надійшла в поліцію близько 17:25. На місце події терміново вирушила слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції міста Харкова. Поліцейські встановили, що ввечері невідомий чоловік зайшов до аптеки. Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, наніс тілесні ушкодження, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном.

Під час відпрацювання записів з камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав в злочинці 45-річного жителя району, раніше судимого за скоєння пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця проживання.

Слідчим управлінням ГУНП в Харківській області відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Приморський суд Одеси відпустив 43-річного Сергія Улокіна, який протягом десяти років ґвалтував і шантажував молодих дівчат, під заставу в 140 тисяч гривень.