RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Інцидент з 6-річним хлопчиком у поїзді "Укрзалізниці": фото і всі подробиці моторошної історії

Співробітники поліції затримали мачуху 6-річного Вані Скоркіна з Вінницької області, яка, ймовірно, побила його до страшних синців.

Про це повідомляє видання "33-й канал".

Як з'ясувалося, ббатько дитини — 30-річний Руслан — родом із Липовецького району. Від першої жінки має дитину, вона із нею у Глухівцях. Є ще 3-річна дівчинка, яку виховує бабуся у Старій Прилуці. Наразі Руслан офіційно у шлюбі, щоправда, кохана його перебуває за ґратами і позбавлена материнських прав. А вихованням малечі займались начебто родичі. Сам Руслан два роки перебуває під слідством за розбій. Тривають суди. Зі своєю новою коханою Людою познайомились через соцмережі. Власних діток не має та проживає у селі Велике Козятинського району. Жінка прийняла до себе Руслана. А той, у свою чергу, взяв із собою сина Ваню, який через проблеми з зором виховувався в інтернаті у Самгородку.

Сусіди Люди розповідають, що Руслан неодноразово бив дитину і співмешканку. У розмові з журналістами жінка, яка тепер також вся в синцях, підтвердила це.

"Руслан бив малого, проте не часто. Напередодні він привіз малого до мене, і я звернула увагу, що обличчя червоне. Хлопчик сказав, що хотів дістати котика і впав на дошку біля грубки, де черевики сушилися. І тоді благовірний почав мене обзивати і побив. А тоді й сина головою об стіну. До лікарні їхати не хотів, мовляв, купимо мазь і все буде добре. Біля нас залізниця, то ми сіли і вирушили до Козятина. У поїзді пасажири звернули увагу на Ваню і викликали всі служби" , - розповідає Люда.

Втім, провівши комплекс слідчих дій, вінницькі правоохоронці, які ще недавно підозрювали у побитті малого Руслана, затримали Людмилу

Тим часом 6-річний Ваня зараз знаходиться у Вінницькій дитячій обласній лікарні. Його стан оцінюють як стабільно задовільний. Відомо, що зараз піднімається питання, щоб позбавити Руслана батьківських прав і заборонити спілкування з сином. Хлопчика назад відправлять до інтернату

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Херсонській області однокласники жорстоко побили 12-річного школяра.