RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Приносив жертву темним силам: з'явилися нові деталі скандалу в Росії з лікарем-вбивцею

У Росії виник гучний скандал через маніяка, який працював в лікарні, з'явилися подробиці його давнього злочину.

Про це повідомляють росЗМІ.

36-річний Борис Кондрашин влаштувався на роботу лікарем-терапевтом в челябінську лікарню з підробленим дипломом. Лише через кілька років в нього впізнали маніяка-розчленовувача.

У 16 років Кондрашин зробив кривавий злочин - він заманив додому однокласника і ввів йому смертельну дозу транквілізаторів. Після цього підліток вирізав хлопцеві серце і очі й помістив їх у формалін, а також вичавив у потерпілого кров і випив її із спеціально підготовленої для цього срібної чарки.

Школяра-вбивцю затримали практично одразу: він розкидав частини тіла жертви по двору, там на них вранці наткнувся батько Кондрашина, коли гуляв з собакою. Криваві сліди вели в квартиру.

"Однокласники вбивці розповідали, що він дивно поводився: носив кільця-амулети, ходив із тростиною і захоплювався езотерикою. Говорив, що переніс інсульт, бачив смерть і тепер відчуває надприродне. Сам підліток називав себе "бароном фон Гінцелем". Це дійсно було так: батько по материнській лінії - прямий нащадок німецьких баронів-емігрантів", - йдеться в повідомленні.

Також описала підлітка і його класний керівник.

"Хлопець був розумний: цікавився природничими науками. Хімія і біологія - улюблені предмети. Хотів лікарем бути, як батько. Вирощував вдома кактуси", - розповіла класний керівник Кондрашина Ольга.

У росЗМІ зазначають, що, судячи з усього, від мрії піти по стопах батька Кондрашин так і не відмовився: після виходу з лікарні він купив диплом лікаря і влаштувався на роботу.

Кондрашина впізнали його однокласники, які проходили диспансеризацію. "Я проходила медкомісію і побачила його, - розповіла мешканка Челябінська, що попросила не називати її імені. - Коли він убив однокласника, у нього знайшли список з десяти імен. Моє було другим. Побачивши мене він істерично зареготав, а я мало не втратила свідомість".

У тій же лікарні, куди влаштувався Кондрашин, на нього натрапив ще один пацієнт - очевидець подій 20-річної давності. "Я пішов до головлікаря, але той не відреагував. Сказав, що це все байки, а людина показав диплом про вищу освіту. І потім його ж перевіряли кадровики, не могли ж вони це пропустити! Виявилося, що могли. Незабаром Борис перейшов в іншу поліклініку. Там також спливло його минуле і хтось, поскаржився на нього в органи", - цитує його видання.

Однак за даними інших ресурсів, вбивцю впізнав його колега-психіатр, який попросив поліцію перевірити особу підозрілого чоловіка.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії 22-річний поет вбив 45-річну жінку, а потім по шматочках з'їв її мозок, запиваючи кров'ю жертви. А 20 листопада Новгородський обласний суд виніс рішення у кримінальній справі стосовно жителя Валдаю Дмитра Лучина - поета, який в 2016 році номінувався на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, вчиненому з особливою жорстокістю.